čtvrtek 1. ledna 2015

Měření | 1.1.2015

Tak jsem se ráno odhodlala vytáhla po svátcích zaprášenou váhu z pod postele a pomalu a nejistě jsem se odvážila na ní stoupnout. K mému údivu jsem zjistila, že jsem přibrala jenom 2 kila za celé svátky, někomu se to asi zdá jako moc, ale mě po tom všem spořádaném cukroví, chlebíčkách, řízečkách, salátu, vaječňáku a vínečku to nepřijde tak strašné. Upřímně jsem se cítila jako sud a odporná koule tuku, takže jsem čekala, že mám nahoře tak dvakrát tolik.


Tak tady jsou ty moje "slavné" otřesné míry se kterými vstupuju do nového roku a oficiálně jim vyhlašuji válku ;) Držte mi palce ať se jich zbavím co nejdříve.

 Váha: 82.4kg

 Prsa: 103cm

 Pas: 93cm

 Zadek: 110cm

 Stehno: 63cm


9 komentářů:

  1. Držím ti moc palce! ;-) A ať vyhraješ nad mírami :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. A kolik měříš? Já měřím asi 174 a vážím 60kg, a měřit se se mi teď opravdu nechce, promiň. :D ale každopádně držím palce ať válku vyhraješ! http://spicedcrap.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Taky teď začínám hubnout, poslední dobou jsem šíleně přibrala :D
    Tak držím palce :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem čekala, že po Vánocích budu mít aspoň 5 kg navíc, ale nějak jsem zhubla 3 kg. Nebomi nefunguje váha no :D Nicméně je super, že jsi přibrala jen tak maličko, to bude hned dole :3 Držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou, já přes Vánoce vždycky zhubnu .. nevím čím to je :-D každopádně váhu doma nemám, já to vždycky poznám podle oblečení :-) www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. To ja prave po vanocich vzdy zhubnu, je to uz asi tradice k vanochm to jim cukrovi vsespojene s vanocemi..

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je paráda, dopadla jsem stejně, tak vím, jaká je to radost. Když se člověk 10 dní cpe a má pocit, že přibral nejmíň 8 kg a pak zjistí, že "jen" 2 :) A to když to teď omezíš, máš ty 2 za týden dole, takže se dá říct, že jsme vánoční žranice přežily bez úhony. S těmi mírami to děláš dobře, taky jsem si je vždycky zapisovala. Nebyl net, takže mám doma plno deníčků s mírami a fotkami :) A hrozně mě baví si to po letech prohlížet. Diety jsem držela od 17 ti :) To jsem měla 63 a přála si 58 :D Pak s dětma to prostě šlo nahoru, pak zas dolu, furt dokola. Teď jsem teda ve fázi hubnutí, i když to jde dolů samo, nedržím diety, jen jsem si nechala scvrknout žaludek a jím míň. Za 3 roky 30 kg dole, ale furt mám víc než ty :D Ještě by to chtělo taky těch 20, i když mně je to už nějak jedno, já se mám prostě ráda i takhle :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat